divendres, de febrer 24

Ja hem complert

Doncs si, avui o demà, segons qui ho miri i segons quin metge ho digui ja complim. Vol dir això que ja hem complert amb tot? Nooooo. Evidentment que no. És a partir d'ara quan caldrà començar a complir realment. I ho sabrem fer? No en tinc ni idea. La bona voluntat hi serà, les bones intencions també, però potser no serà suficient.
És ara quan comencen les preguntes més importants: li sabrem canviar el bolquers? li sabrem donar el biberó? el sabrem vestir? el sabrem educar? La veritat és que les primeres preguntes a mi, personalment, em preocupen poc. De tot allò que és físic se n'aprèn... la prova està en... en fi no cal dir-ho, però pel que fa a les qüestions "espirituals" la cosa no està clara.
En fi... valgui la bona voluntat i tota la feina que ens espera... sort que tenim un padrí, sense ungles, sense... però tenim padrí, la resta ja veurem.
Per cert, potser no ha quedat clar però encara no ha nascut, pot ser a les properes hores o pot ser als propers dies. Us mantindrem informats.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Esperem que tot us vagi molt bé i que el nadó sigui bo i bonic. De part de Juan Pedro i la Mercè (els venedors del vostre futur niu d'amor )

dissabte, 04 de març, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home