dijous, d’agost 9

MÉS COSETES

Per aclamació popular (de la Marta, bàsicament) explicarem com camina l'Arnau, com dorm, com fa caquetes... cal?
En fi... que l'Arnau ja fa quasi dos mesos que camina -deu estar lluny- ajajajaja, doncs no fa gràcia perquè és un acudit molt "sovat". Ara com ara, pobret, camina com un ànec marejat. Perd l'equilibri sovint, avança amb les espatlles enlaire i els braços amunt... en resum, que no fa una estampa molt digne, per molt que tothom digui: oiiiii, ca macu!!! Malgrat tot, és tot un campió i no plora quan cau, s'aixeca i... tornem-hi!! És persistent (en això de caminar) i els petits fracasos no l'afecten.
Pel que fa a les caquetes, doncs com sempre, quan en té ganes atura un moment el seu incessant anar i venir i es posa a apretar en qualsevol racó. Que fàcil és la vida quan es porten bolquers, però és que es posa tant i tant bonic quan apreta!!
Finalment, menjar i dormir són dues activitats que té molt per la mà (gràcies, en part, a la tasca del papa i la mama). Dorm tota la nit sencera, tot i que no fa migdiades molt llargues i menja de tot i bé, en resum, que és un solet.
Doncs res... que ja veurem com evoluciona en el tema caminar i ho anirem comentant, no?

Ah, per cert, ja diu papa (a qualsevol cosa, des de la rentadora fins a uns bolquers) i ha trobat un substitutiu, de moment, de mama, que no escriuré perquè no ens censurin més el blog.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Prou pena tinc que encara no m'hagi concedit l'honor d'introduir-me en el seu vocabulari, com perquè el pare se'n foti, i és que el sustitutiu recorda lleugerament al so de... ¡¡¡¡¡caca!!!! Cría cuervos...
Ah, sóc la mare... devota, malgrat tot.

dijous, 09 d’agost, 2007  
Blogger Jordi Casanovas said...

si és qüestió d'aclamació popular, aclamo popularment tant com calgui, però ja fa més d'un mes que tens abandonat aquest racó.

dijous, 13 de setembre, 2007  
Blogger Abi said...

ostres, hauries de seguir escrivint sobre l'Arnau o des de l'Arnau, jo estic en una fase prèvia a aquesta el meu té 8 mesos, però ja roba pomes al mercat!!!

divendres, 14 de desembre, 2007  
Anonymous Anònim said...

Ja, verjetno zato je

dimecres, 18 de novembre, 2009  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home