dissabte, de juny 2

CLEPTOMANIA


L'Arnau ja ha "la primera" "el primer" de moltes coses. La primera denteta (ja en té 8 com a mínim), els primers passets, la primera gatejada... però, potser, el més important de tot és que ja ha demostrat, per primera vegada, la seva cleptomania. Així és, fa uns dies vam anar a una gran superfície (suficie... ¿que es suficie?, a mi no m'ables raro), és a dir, al carrefour, i va furtar un paquet de xiclets (dic va furtar perquè no va fer servir la violència, cal tenir en compte que encara no medeix ni tant sols un metre, per tant no li hagués servit de res posar-se "tonto"). Els seus papis esperàvem que agafés alguna cosa de més importància: una ampolla de licor, un pernil, els diners de la caixa, la caixera (això ho esperava el papi, la mami no), però en fi, per alguna cosa es comença. Ara li haurem d'ensenyar a marcar-se prioritats, perquè està clar que no podem viure només de xiclets. En fi, que potser no ha vingut amb un pa sota el braç però si amb un paquet de xiclets dins la bossa de la mare.
Per sort em queda poc per acabar la carrera de dret, almenys no haurem de pagar un advocat cada cop que arribi a casa amb les butxaques plenes de d'objecte furtats al carrefour.

2 Comments:

Blogger Jordi Casanovas said...

a mi em caldria un ordinador (a poder ser portàtil) i una càmera de fotos digital.

diumenge, 03 de juny, 2007  
Blogger Marta Cebrián said...

al pas que anem el nen farà la comunió i encara estarem amb el tema de la cleptomania!!! sí, sí, ja sabem que "ha" moltes coses (quins pares!!!) però què més fa? com camina? com parla? com dorm? com menja? com fa pipi? com fa caca? com tot?

dimecres, 01 d’agost, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home