diumenge, d’abril 9

Ja he arribat!!!!


Hola,
Em dic Arnau, vaig néixer fa un més, el 7 de març, però m'he esperat fins ara a presentar-me per poder aprendre a escriure una mica.
Vaig sortir amb complicacions... bé, no podem dir que fos amb complicacions, simplement no tenia ganes de sortir. Vaig esperar tot el que vaig poder i encara en el moment de néixer ho vaig embolicar tot per allargar-ho una mica més. Però aquell senyor tenia uns ferros, "fórceps" em sembla que en deia, i em va estirar pel cap. Vaig tenir el primer sentiment de ràbia de la meva vida.
Tot i això val a dir que va ser interessant sortir, si, enseguida vaig conèixer tot de persones que es veu que hauré d'aguantar durant molt de temps. Primer de tot la mare, que es diu Isabel. És molt maca i estic molt content que sigui la meva mare. Després al pare, que es diu Adrià, i que és... bé em diuen que m'assemblo a ell i jo penso: pobre de mi!!!.
Després vaig conèixer una pila més de persones, aviam si me'n recordo d'unes quantes: els avis, quatre per ser exactes, tiets i tieta (que també és la meva padrina) amb els cosinets, la Sara i en Carles. Amics dels pares, tiets, tietes i cosins dels pares, el meu padrí i la seva companya... i molta gent més que ara ja ni recordo, però que ja n'aniré parlant.
D'entrada tot va estar molt tranquil, però he descobert que si ploro tot el dia es revoluciona la casa i tothom està per mi... em sembla que seguiré plorant un temps més, m'agrada!!!