dissabte, de desembre 3

30 setmanes

Anem a "pasos agigantados" cap a les trenta setmanes. I cal preguntar-se, això és bo o dolent? Doncs simplement és!! En resum podem dir que només en falten 10 i ja tindrem l'Arnau corrent per aquí. Bé, corrent el que es diu corrent potser no seria, però si que el tindrem per aquí emprenyant.
Per part nostra podem dir que ja ho tenim tot: la robeta, la bossa, el cotxet, els bolquers, les ganes... ara ja només queda, com diu tothom, esperar. Esperar i mil proves més que encara ha de passar la Isabel. Pobreta. Cada dia li costa una mica més caminar, bellugar-se... però què vols fer-hi?
En fi, que queda pendent fer un repàs de preus i una fotografia del nen. El primer m'atabala i el segon arribarà ben aviat.

2 Comments:

Blogger Jordi Casanovas said...

HOLA PAPA SÓC L'ARNAU. NO T'ESPANTIS, TRANQUIL, ET PARLO DES DE LES PROFUNDITATS DEL VENTRE DE LA MARE. PAVOOOO... QUÈ T'ESTÀ PASSANT???!!! ON HAS DEIXAT AQUELL ESPERIT NENA-POSA'M-UNA-BIRRA? ON ÉS LA PLAY 3.0 QUE EM DEMANARÉ TANT BON PUNT TREGUI EL NAS PER CASA TEVA?? BOLQUERS, ROBETA, COTXET? PER FAVOR NO RATLLIS I GASTA'T ELS DINERS EN COSES IMPORTANTS! I SOBRETOT NO REPASSIS ELS PREUS QUE PER UN FILL NO VALEN MIRAMENTS.

ADÉU PAPA, FINS D'AQUÍ A DEU SETMANES.

ARNAU

(martona)

diumenge, 04 de desembre, 2005  
Blogger Jordi Casanovas said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

diumenge, 04 de desembre, 2005  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home