dilluns, de novembre 14

Arnau

Doncs si senyor/a/rs/es!!!!!
Ja tenim el nom: Arnau. Des de internet mateix podeu consultar totes les pàgines que parlen del comte Arnau, la llegenda, la història... Però aquest Arnau no serà de llegenda, serà real (que no reial) com la vida mateixa. Ara si que podríem canviar el nom del web i posar-li el d'ell, però no, no cal seria avançar-se i no és del tot imprescindible.
D'altra banda ja podem començar a parlar de la calixera (còmoda). Ja està montada!!! Doncs si, "con estas manitas" i l'ajuda de l'Arturu (cunyat de la Isabel) em aconseguit una cosa més que digne. La calaixera està molt bé, queda allò que en diuen els avis "molt maca" però és que fa 1'62 de llarg!!!! Tenint en compte que el nostre piset (de lloguer) fa uns 60 metres quadrats val a dir que hi haurem de fer vida a sobre. Però té un avantatge important: podrem canviar al nen a sobre de la calaixera fins que tingui 16 o 17 anys.
En fi... que aviat anirem al metge un altre cop i ja anirà sent hora de penjar alguna "eco" de l'Arnau i, a banda, començar a parlar de la robeta que hi haurà dins la calaixera, que és tant i tant bonica!!!! tant petiteta, tant... bé ho deixem pel proper escrit.
Ah!!!! i ja ho escriuré jo perquè el padrí ha tornat a ser tiet i, per més que digui, li cau la baba. Que no s'atabali, de pitets en tenim de sobres!!!!
Felicitats!!!