dimecres, d’octubre 26

Mides

Ni més ni menys, anem prenent mides. Per una banda el petió ja fa 22 centímetres i pesa 480 gràms. No està gens malament oi? Des de que vam saber que estàvem prenyats que vam tenir clar que les mides del petit no serien petites. Ho vam suposar vaja... tenint en compte que tots dos som, podríem dir, una mica "grossos", doncs clar, el resultat ha de ser...
Però no són només aquestes les mides que hem pres. A banda d'això hem anat a buscar una calaixera (còmoda, còmoda pel nen, còmoda la isabel per poder-lo canviar... i jo que sé...) en fi, que el senyor IKEA ja ens considera els amics íntims (229 €)
Però encara falta el cotxet (626 €), més, naturalment, tota la robeta, llençolets, llitet, punyetetes... ja anirem fent llista dels preus, en el proper correu us explico com n'és de complicat triar un carret... imagina el nom!!! En fi, que diuen que els nens venen amb un pa sota el braç... però a sota de l'altre hi porten el tiquet. Però desesperem ja ho va dir tot un lluitador: prefiero morir de un quinqué que vivir siempre atornillado.

M'agradaria acabar, tot i que no té res a veure amb una frase que vaig sentir fa pocs dies, és totalment real i a mi em va sorprendre:
- No se hizo nada, fue el accidente de moto más tonto de su vida, pero se mató
Pos eso...